Dyrlæge John Jacobsen:

Dyrlæge John Jacobsen er leder og indehaver af Malling Dyrehospital.
John vision for dyrehospitalet er, er vi altid kan tilbyde hjælp til hunde, katte, kaniner og marsvin på et solidt og forsvarligt fagligt niveau.

Gennem talrige efteruddannelseskurser hvert år for både John og stedets øvrige personale, prøver John at skabe grundlag for, at vi på Malling Dyrehospital er fagligt opdaterede og kan tilbyde den bedste og mest tidssvarende behandling.

John er særligt interesseret i hudproblemer og smertebehandling og har desuden stor erfaring i at håndtere de store vogtende hunderacer, også dem med et problematisk sind.

John er desuden den dyrlæge, der gennemfører udekørende besøg til heste og andre større dyr. De
fleste køreture går ud til heste, hvor John har solid efteruddannelse indenfor mange områder og specielt stor erfaring med tandpleje.

John har selv to hunde Coco og Charlie, og en flok staldkatte.

John har desuden 18 heste sammen med sin kone Henriette, som driver Malling Rideskole

Dyrlæge John Jacobsen:

Dyrlæge John Jacobsen er leder og indehaver af Malling Dyrehospital.

John har selv to hunde Coco og Charlie, og en flok staldkatte.

Billede er på vej

Dyrlæge Rachel Lund Wiwe

Aut. Veterinærsygeplejerske Susanne Nimb Nisted:

Susanne blev uddannet i 2014 som autoriseret veterinærsygeplejerske, og er udlært på Tilst dyrehospital.

Susanne har været ansat på klinikken siden 1. april 2016.

Susanne har efteruddannelse i Cytologi og det er hende der står for undersøgelse af celleprøver fra tumorer (knuder, hævelser mv.) og blodprøver  i laboratoriet.

Susanne har tvillingepigerne Signe og Mie, og bor sammen med manden Teis, i Beder. Familien har to katte, Hannibal og Trille

Aut. Veterinærsygeplejerske Susanne Nimb Pedersen:

Susanne har været ansat på klinikken siden 1. april 2016.

Susanne er involveret i alt her på klinikken, men hovedsageligt indenfor patientområdet, laboratoriet og operationer. Susanne står også for fodervejledning og tilbyder slankeprogrammer for hund og kat.
Desuden står Susanne også for pelspleje sammen med Louise og Emma.

Susanne har tvillingepigerne Signe og Mie, og bor sammen med manden Teis, i Beder. Familien har to katte, Oliver og Bettemis.

Aut. Veterinærsygeplejerske Louise Nissen:

Louise har været ansat siden marts 2020.

Louise er involveret i alt her på klinikken. Hun assisterer under operationer, foretager tandrensninger, laboratorieprøver og meget andet. Hun står desuden for vores petshop med godbidder og legetøj, samt foder indkøb.

Louise har puddelhunden Albert, som er med på klinikken. Derhjemme har hun to hunkatte, Bøvsemand og Millemaximusser.

Aut. Veterinærsygeplejerske Louise Nissen:

Louise har været ansat siden marts 2020.

Hun er uddannet Aut. Veterinærsygeplejerske på Alsia Dyrehospital i Augustenborg på Als. Siden hen er hun flyttet til Århus sammen med kæresten Frederik.

Louise er involveret i alt her på klinikken. Hun assisterer under operationer, foretager tandrensninger, laboratorieprøver og meget andet. Hun står desuden for vores petshop med godbidder og legetøj.

Louise har to hunkatte, Bøvsemand og Millemaximusser

Veterinærsygeplejerskeelev Caroline Amalie Madsen

Caroline kom til klinikken i marts 2021 som praktikant og blev i august 2021 ansat som veterinærsygeplejerskeelev.

Når hun ikke er i skole, bliver hun oplært i alt på klinikken. Caroline interesserer sig meget for adfærd, og er rigtig dygtig til at håndtere dyrene på en god og rolig måde.

Privat er Caroline ved at uddanne sig til hundeinstruktør, og bruger ellers størstedelen af tiden på træningspladsen med sin rottweiler Samwise.