Hvorfor skal jeg sygeforsikre mit kæledyr?

Det er i Danmark lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til sin hund. Den går ind og dækker, hvis din hund laver skade på andre hunde, mennesker eller ejendele. Den dækker altså ikke skade eller sygdom på din egen hund. Det vil en sygdomsforsikring derimod gøre. Den dækker dit eget kæledyr, som navnet siger, ved sygdom og skade. Denne er ikke lovpligtig, men en rigtig god idé at have. Uanset hvilket kæledyr du har, anbefaler vi, at du får tegnet en sygeforsikring.

Bliver dit kæledyr syg og kommer til skade er det ofte uforudset, og det kan resultere i en del ekstra udgifter, når dyret skal undersøges og behandles ved dyrlægen. Denne ekstra udgift kan løbe op i en stor sum penge, som du som ejer selv skal betale, hvis du ikke har en sygeforsikring på dit dyr.
Vi anbefaler derfor, at du får tegnet en sygeforsikring, så behøver du ikke at bekymre dig om udgifter, og vi som dyrlæge kan give dit kæledyr den bedste behandling. Så behøver du ikke at bekymre dig om hvorvidt dit dyr skal behandles eller ej.

Hvordan disse sygeforsikringer dækker varierer fra selskab til selskab. Ligesom forsikringssummen, som er det maksimale beløb forsikringen dækker pr. år, og selvrisikoen også er varierende fra selskab til selskab.

Klik ind på nedstående link for at få en samlet oversigt over dyreforsikringer i Danmark. Så kan du nemt og hurtigt finde den forsikring, som passer til dig og dit kæledyr, og jeres behov.

https://dyrlaegen.nu/forsikringsoversigt/?fbclid=IwAR1cYD6kXvdu2pOZS7LvjjOKPxQJuEL45L_owJmGSBqHUsIjEBoRMV9Ntho